Antena Căutare

BMW Seria 5 by Hamman: In loc de M5!

Ca intotdeauna, BMW ne face sa asteptam incredibil de mult timp, inainte sa il aduca pe M5. Unii dintre noi inca nu s-au resemnat si cauta tot felul de solutii prin care sa-i convinga pe bavarezi sa se puna pe treaba. Pana sa vedem miscari de strada si proteste in toata lumea insa, se pare ca absenta unui 5 cu reflexe de pantera nu supara chiar pe toata lumea. Hamman pare foarte multumit de situatie, iar asta, pentru ca atata timp cat varful de gama al Seriei 5 intarzie sa apara, tunerul nu are decat sa-si umple buzunarele datorita ultimei sale creatii.

Realizat pe baza Seriei 5 dotate cu kit-ul de personalizare M, cel mai nou proiect Hamman adauga un strop de rautate in caracterul deja meschin al masinii.

Barele de protectie au un design nou, iar garda la sol a fost micsorata cu 35 de milimetri, iar pentru ca toata lumea sa stie ca opera bavarezilor a fost reconsiderata, un nou sistem de evacuare se va ocupa de atmosfera sonora.

Optional, BMW-ul Seria 5 cu kit M, modificat de Hamman, poate veni si cu eleron pentru luneta, praguri noi, precum si cu senzationalele jante EVO Anniversary, de 21 de inchi.

Sursa: TOP GEAR

Citroen DS3 Racing: Dublu sau nimic!... Rabla 2011 incepe in martie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x