Antena Căutare

Bombă pe piața auto! Dacia lansează NOUL MODEL de Duster! Arată demențial!!

Lansarea noului Dacia Duster înseamnă și o diversificare a gamei primului SUV din istoria companiei. Datorită cererii tot mai mari, Renault pregătește intrarea unui pick-up pe piața din Europa.

Gama Duster se diverisifică și, în curând, în România și nu numai, ar putea apărea Dacia Duster Oroch. La cum arată primele detalii, e un pick-up dezvoltat pentru piaţa sud-americană şi construit în Brazilia care se vinde sub denumirea de RenaultDuster Oroch.

Renault Duster Oroch este prima camionetă cu patru uşi din istoria mărcii auto franceze. Așa cum presa auto din Franța a tot speculat, este posibil ca Dacia să aducă Duster Oroch şi pe piaţa europeană., scrie Playtech.ro. De altfel, un model Oroch a fost surprins pe străzile de la noi în această lună. Încă avea emblema Renault, doar că numărul era AG, roșu.

Renault Duster Oroch a prins extrem de bine pe piața sud-americană, pentru că mașina este exterm de accesibilă. Are un preț de pornire de aproximativ 16.000 de euro. Totodată, publicul sud-american este extrem de receptiv la pick-up-uri, drept dovadă sunt vânzările înregistrate.

Alertă pentru mulți șoferi din România! Zeci de mașini AU AJUNS în service. Într-o singură oră, 5 autoturisme au avut ne... Asta mai lipsea. Șoferii SUNT LOVIȚI de o veste teribilă. Vor plăti O NOUĂ TAXĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x