Bombă pe piața auto! Dacia lansează NOUL MODEL de Duster! Arată demențial!!

 
+2 click pentru
galerie

Lansarea noului Dacia Duster înseamnă și o diversificare a gamei primului SUV din istoria companiei. Datorită cererii tot mai mari, Renault pregătește intrarea unui pick-up pe piața din Europa.

Gama Duster se diverisifică și, în curând, în România și nu numai, ar putea apărea Dacia Duster Oroch. La cum arată primele detalii, e un pick-up dezvoltat pentru piaţa sud-americană şi construit în Brazilia care se vinde sub denumirea de RenaultDuster Oroch.

Renault Duster Oroch este prima camionetă cu patru uşi din istoria mărcii auto franceze. Așa cum presa auto din Franța a tot speculat, este posibil ca Dacia să aducă Duster Oroch şi pe piaţa europeană., scrie Playtech.ro. De altfel, un model Oroch a fost surprins pe străzile de la noi în această lună. Încă avea emblema Renault, doar că numărul era AG, roșu.

Renault Duster Oroch a prins extrem de bine pe piața sud-americană, pentru că mașina este exterm de accesibilă. Are un preț de pornire de aproximativ 16.000 de euro. Totodată, publicul sud-american este extrem de receptiv la pick-up-uri, drept dovadă sunt vânzările înregistrate.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE