Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Bursa Salonului Auto București, în valoare de 10.000 lei, câştigată de un tânăr din Capitală

A fost desemnat câştigătorul concursului de idei inovative pentru industria auto -"Bursa SAB - Propulsăm viitorul".

A fost desemnat câştigătorul concursului de idei inovative pentru industria auto -"Bursa SAB - Propulsăm viitorul".

Premiul, în valoare de 10.000 lei, a fost câştigat de un tânăr de 28 ani din Bucureşti, care face partea din Asociaţia Justin Capră.

La doar 28 ani, Albert Suvac a reuşit să câştige marele premiu Bursa Sab în valoare de 10.000 de lei. Un premiu care îl va ajuta să-şi perfecţioneze invenţia: ​un triciclu electric ce poate atinge o viteză de 25 de kilometri pe oră.

Albert Suvac: Este gândit să putem sa îl avem de fiecare dată in mașina și în zonele aglomerate să putem să ne folosim de el, să ajungem din punctul A in punctul B cat mai repede, se poate plia, se poate urca cu ușurință în lift.

Albert vrea sa investească banii inclusiv în producerea triciclului în serie.

Albert Suvac: Este un ajutor foarte mare in dezvoltarea acestui produs. Vreau să ajungă un produs pe care oamenii să îl poată comanda. Vreau să cumpăr niște acumulatori și să fac o optimizare de cadru.

Câstigătorul a fost ales dintre 40 de participanţi care şi-au înscris inovaţiile în competiţie. Juraţi sunt experţi în domeniul auto şi reprezentanţi ai organizatorilor salonului auto.

La eveniment a participat şi câştigătorul celei de-a doua ediţii a Bursei Sab, Andrei Iulian Marin. Acesta a venit chiar cu ultima sa invenţie, un robot pe care a reuşit să-l realizeze cu banii obţinuţi de la Fundaţia Dan Voiculescu şi Salonul Auto Bucureşti.

Andrei Iulian Marin: Un cap de robot humanoid care s-a putut finaliza datorita ajutorului și sprijinului financiar al fundației și pentru asta ii multumesc.

La standul Fundaţiei au fost prezenţi, anul acesta, unii dintre cei mai importanţi inventatori din România.

Citeste mai mult pe Observator.tv!

Recomandari