Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Carburant gratuit si inepuizabil? Iata cum va arata viitorul motocicletelor, conform japonezilor!

Un fabricant de toalete din Japonia a prezentat un prototip de motor pe trei roti, care se bazeaza pe un combustibil gratuit si inepuizabil. Adica... excremente animale.

"Biogazul utilizat nu este obtinut din fecale umane, ci din excremente animale si instalalii de epurare", a spus Kenji Fujita, puratorul de cuvant al companiei TOTO. Producatorii sustin ca ineditul vehicul, daca este incarcat la maxim, poate merge circa 300 de kilometri, fara probleme. Prototipul, care este prevazut cu un scaun in forma de toaleta si cu role de hartie igienica agatate de el, a fost prezentat in cadrul unei expozitii din Tokyo si a avut foarte mare succes in randul vizitatorilor.

"Unii s-au aratat deja interesanti si ne-au intrebat de pret", a mai spus Kenji Fujita, citat de Khaleejtimes. Insa compania, care se ocupa cu manufacturarea pieselor de toaleta si a instalatiilor bio, a spus ca nu are nici o intentie in a vinde vehiculul. Scopul lor a fost acela de a promova ideea protejarii resurselor si a mediului inconjurator.

Foto: kuwaittimes.net

Recomandari