Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Care este cea mai bună tapițerie pentru interiorul mașinii tale?

Fie că alegi o tapițerie textilă sau una din piele, e bine de știut că vei avea parte de avantaje și dezavantaje la ambele alegeri. Iată care sunt acestea:

Fie că alegi o tapițerie textilă sau una din piele, e bine de știut că vei avea parte de avantaje și dezavantaje la ambele alegeri. Iată care sunt acestea:

Tapițeria textilă este cea mai ieftină și mai comună metodă de tapițat interiorul autoturismelor. Scaunele, bancheta și uneori fețele de uși sunt realizate din materiale textile special realizate pentru domeniul auto, foarte rezistente în timp, ele nu se decolorează și se curăță ușor.

Pe timp de vară, tapițeria textilă nu te incinge la spate, iar pe timp de iarnă nu ține rece, așa cum face pielea. Ea este și foarte rezistentă la uzura mecanică. Dezavantajul său ține de partea estetică, motiv pentru care nu vei găsi vreodata tapițerie de stofă pe automobile scumpe, supersport sau premium.

Tapițeria de piele arată foarte bine. Acum, mașinile mai scumpe au piele perforată, piele cu diverse cusături, posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. Se curață extrem de ușor și este impermeabilă. E bine de știut că pielea trebuie să fie întreținută dacă vrei să te bucuri de ea mai mult timp.

In concluzie, fiecare material vine cu bune și cu rele. Dar daca ar fi să facem o alegere practică, e clar că tapițeria din stofă este cea mai avantajoasă.

Găsește mașina potrivită pentru tine pe CarZZ.ro, ai peste 80.000 de anunțuri din care poți alege.

Recomandari