Căutare Live

Care este cea mai bună tapițerie pentru interiorul mașinii tale?

Fie că alegi o tapițerie textilă sau una din piele, e bine de știut că vei avea parte de avantaje și dezavantaje la ambele alegeri. Iată care sunt acestea:

Fie că alegi o tapițerie textilă sau una din piele, e bine de știut că vei avea parte de avantaje și dezavantaje la ambele alegeri. Iată care sunt acestea:

Tapițeria textilă este cea mai ieftină și mai comună metodă de tapițat interiorul autoturismelor. Scaunele, bancheta și uneori fețele de uși sunt realizate din materiale textile special realizate pentru domeniul auto, foarte rezistente în timp, ele nu se decolorează și se curăță ușor.

Pe timp de vară, tapițeria textilă nu te incinge la spate, iar pe timp de iarnă nu ține rece, așa cum face pielea. Ea este și foarte rezistentă la uzura mecanică. Dezavantajul său ține de partea estetică, motiv pentru care nu vei găsi vreodata tapițerie de stofă pe automobile scumpe, supersport sau premium.

Tapițeria de piele arată foarte bine. Acum, mașinile mai scumpe au piele perforată, piele cu diverse cusături, posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. Se curață extrem de ușor și este impermeabilă. E bine de știut că pielea trebuie să fie întreținută dacă vrei să te bucuri de ea mai mult timp.

In concluzie, fiecare material vine cu bune și cu rele. Dar daca ar fi să facem o alegere practică, e clar că tapițeria din stofă este cea mai avantajoasă.

Găsește mașina potrivită pentru tine pe CarZZ.ro, ai peste 80.000 de anunțuri din care poți alege.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Se anunță o vară caniculară! Cum să îți protejezi mașina atunci când temperaturile sunt ridicate?...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri