Antena Căutare

Veste bună pentru șoferi! CASCO și RCA mai ieftine! Cum se va calcula de acum înainte prețul asigurărilor

Veste excelentă pentru toți șoferii! Tocmai s-a lansat pe piața din România un sistem nou care poate economisi banii șoferilor! În Europa, acest sistem de reducere a costurilor privind asigurările RCA și Casco este deja pe piață, fiind foarte bine evaluat.

Veste excelentă pentru toți șoferii! Tocmai s-a lansat pe piața din România un sistem nou care poate economisi banii șoferilor!

În Europa, acest sistem de reducere a costurilor privind asigurările RCA și Casco este deja pe piață, fiind foarte bine evaluat.

Pe piața din România, compania de asigurări Omniasig ,,sparge gheața’’ cu oferte imbatabile!

Omniasig a introdus pentru clienții care dețin flote mai mari de 20 de mașini, sistemul ,,telematics’’, un dispozitiv care urmărește comportamentul șoferilor în trafic.

ASIGURĂRILE SE VOR PLĂTI ÎN FUNCȚIE DE COMPORTAMENTUL ȘOFERULUI

Dispozitivul va fi instalat în mașină și va măsura parametrii esențiali pentru care se vor stabilli tarifele de asigurări. Se va lua în considerare viteza de deplasare, timpul de frânare al șoferului, zonele în care acesta circulă, timpul petrecut la volan. Astfel, fiecare șofer va plăti în funcție de conduita și parametrii în care se desfășoară. Cu cât va conduce mai atent și corect, cu atât va plăti mai puțin, întrucât prezența lui pe șosea nu reprezintă un pericol pentru mediu sau restul șoferilor.

În concluzie, un șofer disciplinat va avea numai de câștigat, spre deosebire de șoferii imprudenți care se remarcă prin agresivitate la volan.

Mai mult, anterior mişcării făcute de Omniasig, compania Groupama a lansat un produs destinat nu doar firmelor ci şi persoanelor fizice , care se adresează însă doar clienţilor de CASCO, afirmă Capital.

Spre deosebire de Groupama, însă, Omniasig aplică, din start, o reducere de primă. Pentru CASCO cei care acceptă sistemul vor plăti cu 70 de euro mai puţin, iar pentru RCA cu 10% mai puţin. Reducerile sunt aplicate la prima tehnică, adică la preţul care reflectă riscul, nu la tariful comercial, la care se vinde efectiv asigurarea. Ulterior, reducerile vor fi mai mari, în funcţie de datele înregistrate.

"Sistemul telematic include o aplicaţie pentru mobil şi desktop prin care administratorii de flote pot obţine informaţii în timp real despre comportamentul şoferilor. Aplicaţia permite colectarea unor date dinamice, relevante, şi poate crea rapoarte complexe. Avantajele sistemului includ managementul eficient al flotelor, prevenirea accidentelor şi diminuarea numărului lor pe termen mediu şi lung. Mai mult, noul sistem are drept efect reducerea costurilor pe termen mediu şi lung şi a optimizării costurilor poliţei RCA şi/ sau CASCO. Un alt avantaj este responsabilizarea şoferilor, ceea ce înseamnă siguranţă sporită în trafic.", spun cei de la Omniasig.

Sursă: Capital

Apel disperat către şoferii din toată România. Poliţia avertizează asupra pericolului în momentul în care dai flash-uri... Controverse pe noile reguli din Codul Rutier. Șoferii scapă de suspendarea permisului de conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x