Antena Căutare

Ce fac românii acum când taxa auto a dispărut? Uite ce modele de mașini sunt pe placul lor!

Lipsa taxei auto i-a îndemnat pe tot mai mulți români să își cumpere o mașină la mâna a doua. Vezi ce modele preferă românii:

Lipsa taxei auto i-a îndemnat pe tot mai mulți români să își cumpere o mașină la mâna a doua. Vezi ce modele preferă românii:

Opel Vectra este una dintre mașinile preferate de români. Prețul unei astfel de model pornește de la circa de 500 de euro. Pe CarZZ.ro sunt peste 2.200 de anunțuri cu mașini Opel Vectra la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Mercedes Vito este o mașină preferată de familiile cu copii sau de persoanele care se ocupă de transport de persoane și marfă. Este un autoturism fiabil, dotat cu 8 locuri.

Românii iubesc Audi A4, acest autoturism este pentru ei fiabil, dar și catalogat ca fiind de lux. Pe CarZZ.ro sunt peste 2.900 de anunțuri cu Audi A4 scoase la vânzare din toate zonele țării.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Românii se bucură de dispariția taxei auto! Iată care sunt cele mai dorite mașini!... Rovinietele online – un avantaj pentru toti utilizatorii de autovehicule din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x