Antena Căutare

Ce trebuie să verifici când cumperi un BMW second hand

Achiziția unei mașini second hand se poate transforma într-un proces ușor, dacă ții cont de câteva aspecte importante. Dacă atenția ți s-a îndreptat către BMW

Achiziția unei mașini second hand se poate transforma într-un proces ușor, dacă ții cont de câteva aspecte importante. Dacă atenția ți s-a îndreptat către BMW și având în vedere că prețurile modelelor ce aparțin acestui brand sunt destul de piperate, chiar și pentru cele second hand, trebuie să fii foarte atent la detalii, să pui cât mai multe întrebări și să cercetezi puțin piața înainte de a cumpăra mașina.

Iată ce trebuie să verifici când cumperi un BMW second hand

Serie șasiu și motor - este indicat să verifici de fiecare dată aceste două serii, dar mai ales în cazul în care găsești o super mașină BMW la un preț mic, poate prea mic pentru cât de multe oferă.

Seria de șasiu reprezintă CNP-ul mașinii. Cu ajutorul acesteia poți afla țara de proveniență a mașinii, informații și detalii despre mașină, inclusiv dacă au fost modificate caracterele originale ale seriei de șasiu.

Verifică istoricul mașinii - cere cartea tehnică a mașinii și astfel poți evita multe neplăceri, deoarece poți afla ce defecțiuni și probleme a avut mașina de-a lungul timpului.

O altă variantă, pentru a te asigura că totul este cum trebuie, este să mergi la un service specializat, unde eventual să ai o persoană de încredere care să îți spună dacă merită sau nu investiția.

Află cât mai multe detalii despre caracteristicile mașinii - află cât mai multe detalii despre modelul de BMW pe care ți-l dorești.

Dacă îți dorești un SUV de lux, care și costă puțin mai mult, te poți orienta către BMW seria 6 sau seria 7. Ca să îți faci o idee despre prețurile unui BMW seria 6 iată mai jos câteva exemple.

BMW seria 6 coupe, anul de fabricație 2007, benzină, care arată și este într-o stare foarte bună, cu 210.000 km, la prețul de 9.500 de euro.

BMW seria 6 coupe, cu 507 CP, automată, an de fabricație 2007, 117.000 km, benzină, airbag-uri laterale și frontale, încălzire în scaun, cameră parcare pe spate, la prețul de 18.000 de euro.

Costurile de întreținere - BMW-ul este genul de mașină care este destul de scump la acest capitol. Acestea necesită anvelope, uleiuri și combustibil de calitate. Inclusiv prețul mâinii de lucru este destul de ridicat. Cu toate că mașinile BMW sunt recunoscute pentru rezistență, odată cu trecere anilor și ele au nevoie de reparații.

Verifică documentele mașinii - în cazul în care mașina este înmatriculată, trebuie să te asiguri că mașina are carte de identitate cu folia RAR, dar și talonul în original. Dacă mașina nu este înmatriculată, trebuie să verifici dacă actualul proprietar îți poate oferi toate actele necesare înmatriculării în România.

Așadar, dacă vrei să îți iei un BMW second hand, nu te grăbi cu decizia. Studiază piața, verifică toate detaliile menționate mai sus și asigură-te că mașina pe care vrei să o cumperi îndeplinește toate cerințele tale. Pentru mai multă inspirație, intră pe Lajumate.ro și descoperă toate anunțurile cu autoturisme BMW de vânzare.

Se reinventează roata! Pana la mașină va fi istorie! Cum vor arăta anvelopele, peste câțiva ani... Peugeot 308 second-hand: preț, păreri ale utilizatorilor și experților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x