Antena Căutare

Cele mai bune mașini de familie in 2019

O mașină care să fie fiabilă, spațioasă, cu un portbagaj încăpător și ieftină de întreținut, pentru care revizia sau schimbul de anvelope să nu coste o avere. Acestea sunt, în mare, caracteristicile după care se ghidează cei ce caută mașini de familie. Și nici nu e de mirare, mai ales că autoturismul va fi și de dus copiii la grădiniță sau la școală și de plecat în weekend la munte. Cum obții tot ce îți dorești de la berlina ta? E simplu! Alegi din varietatea de mașini de vânzare considerate cele mai bune mașini de familie în 2019.

O mașină care să fie fiabilă, spațioasă, cu un portbagaj încăpător și ieftin de întreținut, pentru care revizia sau schimbul de anvelope să nu coste o avere. Acestea sunt, în mare, caracteristicile după care se ghidează cei ce caută mașini de familie. Și nici nu e de mirare, mai ales că autoturismul va fi și de dus copiii la grădiniță sau la școală și de plecat în weekend la munte. Cum obții tot ce îți dorești de la berlina ta? E simplu! Alegi din varietatea de mașini de vânzare considerate cele mai bune auto de familie în 2019.

Am alcătuit o listă cu cele mai bune mașini de familie, autoturisme compacte, care respectă cu succes criterii precum spațiu interior, portbagaj încăpător, dar și fiabilitate și popularitate în materie de rezistență a motorului și a pieselor de schimb.

Volkswagen Golf

Constructorul Volkswagen s-a clasat în top 3 cele mai vândute mărci de mașini în România, pe tot parcursul anului trecut, astfel că nu e de mirare că Golful este printre modelele preferate la noi în țară. Motor fiabil, cu un consum mic în afara orașului și mediu în trafic aglomerat, cum este cel din Capitală, Volkswagen Golf este mașina de familie perfectă pentru că la capitolul spațiu interior, inclusiv pe bacheta din spate, stă doarte bine. Fiind o mașină compactă, Golful este suficient de încăpător pentru trei persoane pe locurile din spate, iar portbagajul are și el o capacitate destul de mare pentru clasa din care face parte mașina, undeva la 380 de litri. Găsești Volkswagen Golf de vânzare cu prețuri pornind de la 2.000 de euro pentru modelul Golf4 și de la 3.500 - 4.000 pentru Golf5.

Ford Focus

Cele mai bune mașini de familie in 2019

Una dintre cele mai populare mașini de familie este modelul de clasă compactă Ford Focus. Cu o îmbunătățire semnificativă a calității, fiabilității și aerodinamicii, modelul Focus nu doar că este o mașină de drum lung, dar aduce un plus valoarea și spațiul pe care îl oferă, atât la interior, cât și în compartimentele de depozitare. Indiferent de motorizare, Focusul își menține un consum mediu în oraș, aspect care îi oferă încă o bilă albă. În plus, un Ford Focus la mâna a doua este o mașină ieftină de achiziționat, asta dacă ai un buget relativ redus, de aproximativ 5.000 de euro pentru un model mai nou de 2013.

Skoda Octavia

Cele mai bune mașini de familie in 2019

Modelul Octavia este cu adevărat o mașină de familie. Încă de la primul model, Skoda Octavia 1, spațiul a fost punctul forte al berlinei, iar constructorul auto a păstrat dimensiunile și pentru următoarele versiuni. Octavia 2 a fost printre cele mai vândute autoturisme în România și își păstrează trendul și în 2019 în materie de mașini sh. Tot mai mulți români care caută o mașină de familie la mâna a doua optează pentru acest model datorită fiabilității, consumului foarte mic, în special pentru motorizările diesel, dar mai ales pentru confortul sporit pe care îl oferă. Spațiul mare din interior și portbagajul încăpător fac din Skoda Octavia mașina de familie perfectă, atât în oraș, cât și pentru drumurile lungi.

Dacia Logan

Cele mai bune mașini de familie in 2019

Constructorul autohton Dacia își câștigă locul în topul mașinilor de familie cu cel mai economic model, Loganul. Ieftină de achiziționat și de întreținut, autoturismul oferă spațiu suficient pentru deplasările în gașcă. Deși nu oferă cel mai sporit confort și ar putea părea mult prea ieftină ca dotări și materiale interioare, Loganul își face treaba pentru cei care caută o berlină pe bani puțini. Nu e lux, nu are dotări de ultimă generație, dar nici nu-ți va goli portofelul atunci când vei merge la revizie, ceea ce înseamnă că o poți lua în calcul dacă ești în căutarea unei mașini, dar ai un buget redus, nu mai mare de 2.000 de euro.

Renault Megane

Cele mai bune mașini de familie in 2019

Românii aleg marca Renault, dată fiind asocierea cu brandul autohton Dacia, dar și pentru că contructorul auto a adus pe piață modele de mașini fiabile și rezistente în timp. Se știe că modele de clasa mică, precum Clio, sunt mașini ce duc sute de mii de kiloemtri și care au un preț mic de întreținere, datorită pieselor de schimb ieftine. Renault a cucerit piața din România și cu modelul Megane, mai mare, mai compact și perfect pentru a fi o mașină de familie. Pe lângă spațiile numeroase de depozitare, pe care le regăsim la cele mai multe dintre autoturismele marca Renault, Meganul este o combinație ideală de confort, spațiu și manevrabilitate, fiind o mașină perfectă pentru plăcerea condusului. Cei care au copii pot fi siguri că vor avea unde să pună tricicleta, perna, jucăriile și multe alte obiecte necesare unei călătorii, de exemplu, pentru că portbagajul Meganului este extrem de spațios. La mâna a doua, un Renault Megane poate fi achiziționat, în funcție de anul de fabricație și de dotări, cu prețuri de la 2.500 până la 8.000 de euro.

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019... Adio, Uber și Bolt! O aplicație rusească de taxi, lansată în luna iunie, în România! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x