Căutare Live

Chevrolet Miray - un roadster din viitor

Dupa imensitatea de Colorado, Chevrolet va trece in extrema opusa, prezentandu-ne la Seoul un concept car pe cat de mic, pe atat de dinamic: Miray.

Chevrolet sarbatoreste anul acesta 100 de ani de existenta, si, in loc de alte dulcegarii, ne serveste concepte fenomenale, unul dupa altul.

Dupa ce saptamana trecuta a prezentat pick-up-ul Colorado in cadrul salonului auto din Thailanda, Chevrolet ne va arata, la Seoul, un concept car de toata frumusetea - o sportiva compacta, cu motorizare hibrida si tractiune integrala.

Chevrolet Miray - in koreana insemnand "Viitor" - este un roadster cu forme halucinante, sculptate in fibra de carbon, inspirate din modelele Chevy clasice - Monza SS din 1963 si Corvair Super Spyder din 1962 fiind doua dintre surse.

Citeste restul si vezi mai multe poze pe topgear.ro!

VIDEO! A aparut sistemul auto care atentioneaza soferul de iminenta unei coliziuni!... Piese auto fabricate din componente naturale, biodegradabile...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri