Antena Căutare

Chrysler 300 - limuzina fara teama de recesiune

Chrysler 300 se intoarce in lumina reflectoarelor, pentru toti cei care se temeau ca recesiunea va ucide si dinozaurii de oras.



designul ceva mai sobru decat in cazul fostei generatii, obtinut prin detalii care mascheaza cumva masivitatea masinii.

2010/12/06//157907-9283.jpg

Partea frontala are o grila de dimensiuni apreciabile, dar cromul nu mai abuna, ca in cazul fostei generatii. Farurile se pregatesc pentru noul deceniu, cu LED-urile de zi, atat de necesare, in zilele noastre. Lateralul este singurul unghi de unde vei confunda masina cu predecesoarea ei, iar posteriorul pare a fi un omagiu adus limuzinelor pe care Al Capone si baietii cei rai de pe vremea Prohibitiei le fugareau pe strazile din Brooklyn.

Sa revenim in zilele noastre, totusi, pentu ca noul 300 are un interior pe placul americanilor comozi, ce se vor putea bucura de sistemul multimedia Garmin, cu display de 8,4 inchi, de scaunele incalzite, precum si de plafonul panoramic. Calitatea materialelor a fost imbunatatita sau cel putin asta ar fi fost normal sa se intample.

2010/12/06//157908-9279.jpg

Inginerii americani promit o ambianta mai linistita, datorita izolatiei fonice de exceptie. La fel ca si fosta sa generatie, Chrysler 300 va fi disponibil atat cu propulsie, cat si cu tractiune integrala, caz in care transferul de putere va fi realizat de o cutie ce va optimiza consumul cu 5 procente. Modelele de baza vor fi animate de V6-le Pentastar, care va oferi 292 de cai-putere si un cuplu de 352 Nm, in timp ce varful de gama va fi reprezentat de insetatul HEMI V8 de 5,7 litri si 360 de cai-putere.

Desi va pune la pamant 528 de Nm, uriasul motor va folosi tehnologia Fuel Saver, care va domoli din apetitul cilindrilor. Asteptarile sunt mari, in cazul noului 300, dar noi nu suntem americani. Vrem sa vedem cat mai repede un SRT-8.

Lamborghini renunta la ideea de SUV... VIDEO! Ferrari 458 Challenge - supermasina fioroasa de curse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x