Antena Căutare

Se deschide circulația pe Transfăgărășan

Circulația rutieră se deschide sâmbătă pe Transfăgărășan, între Piscu Negru și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, declară Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR).

Circulația rutieră se deschide sâmbătă pe Transfăgărășan, între Piscu Negru și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, declară Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR).

Circulația pe DN 7C ( Transfăgărășan) , între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă, a fost închisă de la data de 1 noiembrie 2018 și se va deschide pe 29 iunie la ora 08:00.

Se deschide circulația pe Transfăgărășan

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilității atmosferice ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.” , declară CNAIR.

Se deschide circulația pe Transfăgărășan

Plouă torenţial pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, vizibilitatea fiind scăzută. Există risc de acvaplanare... Tot ce trebuie să știi despre BMW Seria 5: Date tehnice, consum, altele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x