Antena Căutare

Citroen DS3 Racing: Dublu sau nimic!

In urma cu ceva timp, eram foarte entuziasmati de decizia inteleapta luata de Citroen. Cum francezii nu ne prea obisnuiesc cu decizii geniale, faptul ca DS3 va avea o varianta racing, de 200 CP, nu putea fi decat cea mai buna veste venita din partea celor de la Citron, in ultima suta de ani. Nu am putut sa ne bucuram prea mult, insa, pentru ca francezii aveau si o a doua partea a povestii. Una trista, in care numarul exemplarelor produse era limitat la doar 1000 de unitati, ceea ce "nu se asorta" cu combinatia delicioasa de culori si cu interiorul carnos la DS3-ului Racing prezentat oficial.

Aici a inceput marea bucurie a lui Abarth 500 si a Cooper-ului S de la MINI. Locul de joaca devenea, astfel, mai liber.

Asadar, tocmai cand eram gata cu totii sa ne obisnuim cu ideea ca sansele noastre de a pune mana pe un Citron DS3 Racing sunt mai mici decat probabilitatea ca Luna sa cada in Oceanul Indian, iata ca francezii ne aduc o a treia veste. Tot buna. De fapt, cea mai buna dintre toate.

Dupa spusele lui Olivier Quesnel, seful de la Citroen Racing, varianta furioasa a lui DS3, care stoarce 275 Nm din THP-ul de 1,6 litri, va beneficia de 2000 de unitati produse.

Noapte buna, Abarth si MINI, dar nu pentru multa vreme!

Sursa: TOP GEAR

Top Gear: Cele mai tari masini din 2011... BMW Seria 5 by Hamman: In loc de M5!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x