Antena Căutare

Cel mai bun truc al iernii! Cum dezaburești geamurile mașinii instant

Iarna pare să-și fi intrat în drepturi, iar şoferii ştiu cel mai bine cât este de neplăcut să ai geamurile aburite la maşină. Mai ales dimineața, când te grăbești să ajungi la serviciu. Există, însă, un truc extrem de util pe care e bine să-l știi și să-l încerci.

Iarna pare să-și fi intrat în drepturi, iar şoferii ştiu cel mai bine cât este de neplăcut să ai geamurile aburite la maşină. Mai ales dimineața, când te grăbești să ajungi la serviciu. Există, însă, un truc extrem de util pe care e bine să-l știi și să-l încerci.

Ia o pereche de şosete vechi, pe care nu le mai foloseşti şi de nişte nisip igienic pentru pisici. Îl găseşti în orice supermarket şi nu e scump deloc. Tot ce trebuie să faci este să răstorni granulele în şosete şi să pui "invenţia" pe bord, lângă parbriz sau sub scaunele din maşină.

Nisipul are puterea de a absorbi umiditatea din aer, iar rezultatul este garantat. Merită să încerci!

Șoferii vor să știe în cât timp se elimină alcoolul din organism. O bere versus un pahar cu vin!... Lege în Parlament! Se ridică mașinile șoferilor care nu respectă regulile parcărilor...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x