Antena Căutare

Cum să îți înveți copilul să conducă prudent!

Cei mai mulți părinți își fac griji atunci când copilul lor se pregătește să dea de permis. Iată cum să îi insuflii copilulului tău prudența la volan:

1. Asigură-te că la școala de șoferi învață ce trebuie.

Poți asista la un curs de șofat pentru a observa parcursul unei ore alături de instructorul auto, dar și îndemânarea copilului tău. Încearcă să nu devii un factor de stres pentru tânărul viitor șofer.

2. După ce a trecut cu brio atât de examenul teoretic, cât și de cel practic, trebuie să trasezi câteva reguli, cum ar fi: Nu ai voie sa folosești telefonul mobil în timp ce conduci! Să nu conduci fără centura de siguranță, etc.

3. Tu ești principalul exemplu pentru el. Puterea exemplului este foarte importantă, tocmai de aceea trebuie să te asiguri că și tu respecți legea și îți iei toate măsurile de siguranță la volan.

4. Mergi la o plimbare cu tânărul șofer după ce a luat permisul. Are sau nu atentia distributiva? Are tendinta de a apasa pedala de acceleratie pana la podea? Este timorat(a)? Nu cunoaste bine semnele de circulatie? Este indicat sa observi toate aceste detalii, iar daca este cazul să îl îndrumi.

Dacă vrei să îi cumperi tânărului șofer o mașină, pe CarZZ.ro găsești peste 75.000 de mașini din care poți alege.

Sfaturi utile înainte de a merge cu mașina la service... Pune siguranța pe primul plan! Vezi cum să îți alegi o mașină sigură!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x