Căutare Live

Cutiile de viteze automate sunt pe cale de dispariție? Uite ce spun specialiștii!

Cutiile automate au devenit populare pentru că sunt mult mai eficiente decât cele manuale, și oferă un mare confort șoferului.

Cutiile automate au devenit populare pentru că sunt mult mai eficiente decât cele manuale, și oferă un mare confort șoferului.

Unul dintre inginerii care se ocupă de partea tehnologică Ferrari a afirmat că marca italiană a renunțat complet la cutiile manuale și nu va mai produce un model echipat cu o astfel de cutie. Decizia a fost luată în urma unor analize atente care arată că performanțele pe care le propune o cutie cu dublu ambreiaj nu poate fi egalată de o cutie manuală, astfel încât nu mai are niciun rost să se dezvolte cutii de viteze manuale.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini automate scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Cei care iubesc sentimentul de control total la volan vor rămâne în continuare fideli cutiei manuale, chiar dacă performanțele generale sunt mai slabe comparativ cu o cutie automată modernă.

Pe CarZZ.ro găsești peste 27.000 de anunțuri cu mașini care au o cutie de viteze manuală. Alege mașina potrivită nevoilor tale de pe CarZZ.ro.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Ai auzit de programul Rabla Plus? Iată ce mașini îți poți cumpăra la un preț bun!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri