Antena Căutare

Dacia Logan decapotabila, prezentata de o firma de tuning autohtona

Dupa ce germanii au tunat Dacii, le-au transformat pana si in maşini de pompieri, parea ca s-au terminat optiunile "ciudate" pentru automobilele autohtone. Dar nu este asa. E randul romanilor sa "rupa gura targului" cu noul Logan decapotabil. Chiar daca ar reusi sa treaca testele de omologare insa, Loganul decapotabil nu va putea fi utilizat decat in zilele cu soare, nedispunand de nici un fel de acoperis.

Auto K9, o firma de tuning romaneasca, a reusit sa transforme un Logan obisnuit intr-unul cabrio. Cei de la 4tuning.ro au intrat si in posesia unor fotografii cu aceasta "anomalie".

Lasand ironia la o parte, rezultatul este chiar reusit. Logan Cabriolet are doua usi, este alb atat la interior cat si la exterior si arata foarte bine. Portierele din fata ale Loganului stock au fost prelungite, iar cele din spate nu mai exista.
La interior s-a folosit pielea alba, si a fost montat un sistem audio performant.

Singura problema a Loganului Cabriolet este ca nu are un acoperis retractabil, nici soft nici hardtop. Prin urmare, cu aceasta masina se poate circula doar vara, dupa ce este studiata cu atentie prognoza meteo.

Dacia Logan Cabriolet este si, cel mai probabil va ramane, o masina de prezentare.

Foto: 4tuning.ro

Dacia: Logan-ul cu numarul 1.000.000!... Porsche in Formula 1?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x