Antena Căutare

Drive Test: VW Jetta - Nici Golf mai mare, nici Passat mai mic

Un pesimist vede in Jetta un Golf mai mare, iar un optimist, referindu-se la aceeasi masina, vede un Passat mai mic. Realistul (adica eu – jurnalist integru si cu presupusa neutralitate declarata), vede in Jetta o masina noua, construita de la zero, fara nicio legatura cu suratele mai mici sau mai mari. Exceptie facand, bineinteles, identitatea marcii (a se citi: botul masinii), pastrata de la Polo pana la Transporter. De fapt, nici eu nu as fi vazut in Jetta o masina noua daca nu mi s-ar fi spus asta la conferinta de presa, chiar de catre cel care a desenat-o, Jose Carlos Pavone. Si parea destul de sincer.

Insa, indiferent de cat de mari sau mici sunt asemanarile cu modelul precedent sau cu rudele de gradul 1, Jetta ofera ceea ce stie ea mai bine: o berlina cu mult spatiu interior, cu un portbagaj colosal si cu un pret competitiv. Sa le luam pe rand.

Spatiul interior generos este urmarea fireasca a procesului de marire prin care a trecut noua generatie - comparata cu cea precedenta. Lungimea totala a crescut cu noua centimetri, dar nu oricum, ci aplicati doar habitaclului si portbagajului. Lasand cifrele la o parte, pot confirma ca patru persoane pot calatori relaxat pe distante lungi, fara sa acuze dureri articulare.

Punctul doi pe ordinea de zi, portbagajul, are o capacitate de 510 litri, care poate fi extinsa prin rabatarea asimetrica a banchetei spate. Descrierea portbagajului intr-un singur cuvant: enorm. In mai multe cuvinte: cu 10 litri mai mult decat un BMW Seria 7! No comment.

Tot articolul, in TOP GEAR

Brabus i-Business - cel mai rapid birou pe sol... VIDEO! Aston Martin Virage dus pe un drum montan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x