Căutare Live

Duet BMW M6 in actiune

Dupa ce mult asteptatele informații oficiale despre noul M6 au inundat internetul weekendul trecut, BMW nu a mai zabovit aiurea și a dat publicitațiile primele imagini dinamice cu cele doua versiuni – coupé si cabrio.

Nimeni nu poate contesta ca noul BMW M6 arata bine. Chiar foarte bine. Insa, filosofia modelelor purtatoare de sigla M devine evidenta cand te asezi pe scaunul soferului. Masinile aste sunt facute pentru condus. si pentru ca M6 imprumuta platforma tehnica de pe M5 - ale carui cauciucuri nu au scapat intregi dupa experienta Giurgea - stim deja ca aceasta e genul de masina din care, odata urcat la volan, nu poți sa te mai dai jos.

Mergi ca un animal pana ramai fara benzina, apoi stai ca un oligofren cu balele atarnande asteptand un trecator milostiv sa apara din senin cu o canistra, ca apoi sa-ti poti continua ritualul demential.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Mazda CX-5 va fi echipat cu sistemul SCBS... Porsche a confirmat: Macan, fratele mai mic al lui Cayenne...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri