Antena Căutare

Efectele noului Cod Rutier: amenzi de 30.000 de lei, în doar opt ore. Pentru ce au fost sancționați șoferii

Noile prevederi ale Codului Rutier au intrat în vigoare de mai puțin de 24 de ore, dar efectele se resimt deja în buzunarele șoferilor. În primele opt ore ale zilei de sâmbătă, polițiștii au dat amenzi în valoare de 30.000 de lei, celor care foloseau telefonul mobil la volan, informează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Noile prevederi ale Codului Rutier au intrat în vigoare de mai puțin de 24 de ore, dar efectele se resimt deja în buzunarele șoferilor. În primele opt ore ale zilei de sâmbătă, polițiștii au dat amenzi în valoare de 30.000 de lei, celor care foloseau telefonul mobil la volan, informează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

„35 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în primele opt ore ale zilei, de către Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei pentru folosirea telefonului la volan, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate în zona de centru, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, zonele cu trafic mai intens. Poliţiştii au urmărit, printre activităţile de reducere a riscului rutier, dacă conducătorii auto au înteles să respectele noile modificări legislative referitoare la folosirea telefonului mobil la volan”, a precizat pentru MEDIAFAX, Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Potrivit sursei citate, nu a existat o acţiune planificată, verificările poliţiştilor fiind parte din activităţile obişnuite.

Noul Cod Rutier a intrat în vigoare, iar amenzile au crescut drastic! Cu ce sume vor fi sancționați șoferii care nu resp... Noul Cod Rutier a adus, din prima zi, amenzi de peste 800 de lei. Iată pentru s-au dat sancțiunile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x