Antena Căutare

Eliminarea timbrului de mediu a condus la vânzări record de automobile în luna februarie a acestui an!

După ce a fost eliminat timbrul de mediu, comerțul cu mașini second-hand din import a explodat. Luna februarie a acestui an s-a încheiat cu cel puțin 65.000 de vehicule înmatriculate.

După ce a fost eliminat timbrul de mediu, comerțul cu mașini second-hand din import a explodat. Luna februarie a acestui an s-a încheiat cu cel puțin 65.000 de vehicule înmatriculate.

Dispariția timbrului de mediu nu incurajeaza doar aducerea unui numar mare de masini din import, ci deblocheaza si tranzactiile pe plan intern, mai ales in cazul celor cu masini diesel Euro 3 la care taxa putea depasi lejer si jumatate din valoarea masinii. Acum, fiind inlaturat obstacolul financiar numit Timbru de Mediu, oamenii isi vor vinde mai repede masinile.

În primele două zile ale lunii februarie s-au înmatriculat peste 5.000 de mașini rulate/zi, iar în ultima saptămână media a fost de peste 2.000 mașini/zi.

Dispariția timbrului de mediu nu încurajeaza doar importul de mașini second-hand, ci deblochează și tranzacțiile pe plan intern, ca de exemplu, mașinile diesel Euro 3 la care taxa putea depăși lejer și jumatate din valoarea mașinii pot fi cumpărate mai ieftin. Astfel, oamenii își vor vinde mai repede mașinile.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Ministerul Mediului, anunţ important! Prima pentru maşinile electrice va fi mărită la 10.000 de euro... Dacia se află printre cele mai căutate mașini din Marea Britanie pentru fiabilitate. Iată ce loc ocupă în top!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x