Antena Căutare

Estonia trece pe "VERDE": 507 Mitsubishi i-MiEV, pentru Guvern

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anuntat ca a livrat primele 50 de unitati de masini electrice Mitsubishi i-MiEV din cele 507 de masini comandate de Guvernul estonian.

Pe 21 octombrie, la Tallinn, capitala Estoniei, a avut loc ceremonia pentru livrarea celor cincizeci de unitati ale modelului Mitsubishi i-MiEV la care au participat dl Andrus Ansip, prim ministrul Estoniei, si alte oficialitati ale Guvernului Estonian.

Comanda celor 507 de modele i-MiEV de catre guvernul Estonian s-a concretizat in luna martie a anului curent intre Mitsubishi Corporation si guvernul Estonian, ca parte a unui acord de cumparare a drepturilor pentru 10 milioane de tone de emisii de CO2. Mitsubishi Motors Corporation si-a propus ca pana la sfarsitul anului fiscal 2011 sa furnizeze intreaga comanda catre Estonia.

Guvernul Estonian intentioneaza sa utilizeze modelul electric i-MiEV in institutiile publice (in domeniul asistentei sociale), ca parte a strategiei sale de a promova vehiculele electrice la nivel national in dorinta de a reduce emisiile de CO2.

In plus, guvernul Estonian a introdus déjà subventii pentru achizitiile de vehicule electrice si planuieste sa puna la punct infrastructura in aceasta directie.

Mitsubishi Motors Corporation va ajuta la promovarea masinilor electrice in Estonia prin acordarea de sprijin tehnic in monitorizarea reducerilor emisiilor de CO2 si isi propune ca incepand cu luna Noiembrie sa inceapa vanzarile pentru modelul electric i-MiEV catre populatie.

Mika Hakinenen va concura pentru Mercedes-Benz... BMW prezinta noul M3 DTM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x