Antena Căutare

Euro NCAP: 5 stele pentru Chevy Volt si Malibu

Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa dezvoltat de Chevrolet, si noul Malibu au primit punctajul maxim de cinci stele la teste de impact Euro NCAP. Chevy Volt devine astfel primul autovehicul electric dezvoltat de un producator american care a primit cel mai mare punctaj Euro NCAP la toate categoriile.

Caroseria modelului Chevrolet Volt este extrem de rigida, fiind construita din otel ultra-rezistent. Functiile sale de siguranta activa si pasiva includ ABS, sistem de control al tractiunii, 8 airbaguri standard, pedalier retractabil, sistem ISOFIX pentru scaunele de copii, scaune fata cu tetiere reglabile pentru protectia impotriva leziunilor cervicale si, nu in ultimul rand, un semnal acustic ce poate fi activat de sofer pentru a avertiza pietonii de apropierea autovehiculului.

2011/11/24//440485-chevy_malibu_ncap.jpg

Noul Chevrolet Malibu va fi comercializat in premiera in Europa, iar pentru Statele Unite ale Americii este a la opta generatie. Si acesta dispune de o structura sofisticata pentru o protectie maxima in eventualitatea producerii unui accident.

Editia europeana va fi echipata cu 6 airbaguri si cu o gama extinsa de sisteme de control al sasiului.

Malibu este cel mai longeviv model din istoria autovehiculelor de dimensiuni medii, inregistrand o existenta de 35 ani, de-a lungul a sase decenii si 8 generatii.

Dacia Citadine, noul model de clasa mini lansat de germani... Maserati e pe val...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x