Antena Căutare

Ferrari FF, lansat in Romania. Sase romani l-au comandat deja!

Primul Ferrari cu tractiune integrala, FF, a fost lansat astazi pe piata din Romania. Desi un astfel de bolid costa 200.000 de euro, sase romani au lansat deja comenzi ferme, a anuntat importatorul Forza Rossa.


Masina are sub capota un propulsor V12 de 6.3 litri, dispus in fata, ce produce 660 CP si un cuplu motor maxim de 683 Nm. Cuplat la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj si sapte trepte, acesta impinge FF-ul in 3,7 secunde pana la 100 km/h. Viteza maxima este de 335 km/h.

Inmatricularile de autoturisme premium au crescut in prima jumatate a anului cu 26%, in timp ce piata totala a scazut cu mai mult de 14%. In acest interval, principalele marci de masini premium au comercializat in Romania peste 3.000 de autoturisme, cu 500 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut. Ceea ce inseamna ca 8% din totalul autoturismelor comercializate in tara noastra apartin marcilor premium.

Zece romani au comandat automobile Ferrari 458 Spider inainte de lansarea mondiala a modelului, livrarea unitatilor urmand sa aiba loc in vara anului viitor. Pretul acestui automobil de lux ajunge si el la peste 200.000 de euro.

Foto: wcf.com

MF3 Roadster, celebrat prin Final Edition... Underground Racing isi pune amprenta pe Audi R8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x