Antena Căutare

FOTO! Aston Martin il pregateste pentru Frankfurt pe DBS Carbon Edition

Constructorul britanic a anuntat ca una dintre vedetele standului Aston Martin de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi "noul" DBS Carbon Edition. Nou pe naiba... Nu stiu de ce, dar o editie speciala a unuia dintre cele mai reusite supercaruri britanice moderne ar trebui sa insemne mai mult decat doua culori noi si un interior putintel mai bine finisat decat cel al DBS-ului standard.

In fine, hai sa nu fim rautaciosi si sa aflam in ce anume consta DBS Carbon Edition. Mai intai de toate, "carbon" este cuvantul de baza aici. Atat carcasele oglinzilor laterale, cat si cateva elemente ale stopurilor si habitaclului sunt imbracate in acest material din ce in ce mai apreciat in lumea automobilelor de performanta. Pana si pragurile usilor au cate o placuta comemorativa din fibra de carbon, doar asa, pentru a-ti aminti ca DBS-ul tau este mai "special" decat unul obisnuit.

Intr-un fel imi pare rau pentru inginerii si designerii de la Aston Martin. Sunt sigur ca si ei si-ar fi dorit sa faca ceva mai relevant si mai nobil GT-ului sportiv decat sa-l imbrace in fibra de carbon acolo unde timpul incepe sa-si puna amprenta (nu uita ca DBS-ul a aparut de cativa anisori buni, iar un facelift ar fi mai mult decat necesar).

Pachetul este completat de noile jante in 10 spite si cele doua nuante speciale de vopsea "Flame Orange" si "Ceramic Gray" aplicate in 7 straturi si lustruite manual timp de 25 de ore, proces in cadrul caruia se poate opta pentru o finisare satinata a caroseriei.

Livrarile se for face incepand cu primul trimestru al lui 2012, iar pretul de baza pentru DBS Carbon Editon este de 217,000 de euro, sau 223,000 de euro pentru versiunea decapotabila a masinii.

Nu rata galeria foto preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

SPECIAL! IAA 2011: Peste 75 de premiere mondiale, in ciuda crizei... FOTO & VIDEO! Conceptul primului supercar electric croat, prezentat la Frankfurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x