Antena Căutare

FOTO / Atentie, radar! Dacia Duster cu girofaruri

Primul SUV din istoria Dacia, Duster, a ajuns pe mana Politiei Rutiere. Intr-o serie de fotografii publicate pe site-ul gadgetescu.ro, Duster-ul "Interceptor", cum a fost el botezat, se prezinta cu aceleasi dotari ca si MCV-urile de Politie: girofaruri, radar de ultima generatie, cu functie "Instant On", si inscriptii specifice.

Desi informatii oficiale despre noile masini de politie nu exista, din fotografii se poate deduce usor ca, in primul rand, este vorba despre un Duster cu tractiune integrala.

Prin urmare, sub capota se poate afla fie motorul pe benzina de 1.6 litri 16v, ce dezvolta 105 CP, fie diesel-ul dCi de 1.5 litri/110 CP.

Din punctul de vedere al raportului performante/consum, dCi-ul ar fi cea mai buna alegere. Dar si diferenta de pret este importanta. Aproape 2.000 de euro (1.6 16v 4x4 - 13.650 euro; 1.5 dCi 4x4 - 15.550 euro)!

Apoi, cum SUV-ul cu girofaruri dispune de bare fata/spate in culoarea caroseriei, de jante de otel stilizate, de aer conditionat si de volan imbracat in piele, 99,9% este vorba despre versiunea de top, Laureate.



Prin urmare, pretul de baza al Duster-ului "Interceptor" este de 14.600 de euro sau de 16.500 de euro, in functie de motorizare.

Cum echipamentele specifice (radar, girofaruri, etc.) par identice cu cele din dotarea "MCV-urilor de 70.000 de euro", speram ca de aceasta data sa nu se mai vehiculeze asemenea sume. In Germania, dotarile pentru un Duster de pompieri se ridica la circa 5.000 de euro, pretul final al masinii fiind de 25.500 de euro.

Foto: gadgetescu.ro

Opel GTC - prezentare oficiala, inainte de Paris... Service-urile auto, obligate sa dovedeasca originea pieselor si sa ofere acces la reparatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x