Antena Căutare

FOTO! BMW a prezentat conceptele i3 si i8

Conceptele se diferentiaza din punct de vedere stilistic si in privinta modului de propulsie, pentru ca BMW i3 Concept este un automobil propulsat integral electric, pe cand fratele lui, BMW i8 este un hybrid performant şi economic. Lansarea oficiala a modelelor va fi in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Primul model electric produs in serie al companiei BMW va fi BMW i3, care se va simti cel mai bine in mediului urban si se va pozitiona ca o masina electrica premium. Motorul electric va furniza 170 CP si 250 Nm, iar pentru o incarcare completa a acumulatorilor sunt necesare sase ore - asta daca vei utiliza o priza normala. Pentu cei care se grabesc, va fi disponibil si un incarcator special, care va incarca bateria 80%, intr-o ora.

Sprintul de la 0 la 100 km/h se va realiza in aproximativ 12 secunde, iar viteza maxima va fi limitata la 150 km/h. Puterea va fi distribuita catre puntea spate. BMW i3 va avea patru locuri, iar portierele se vor deschide in sens invers pentru a facilita accesul la interior. Portbagajul va avea o capacitate de 200 de litri, dar si un spatiu de depozitare special in partea frontala.

Citeste restul si vezi POZE pe topgear.ro!

FOTO! Sculptura: Ferrari 250 GTO din aur de 24 karate... FOTO! Tuning: MINI Cooper S, retusat de CoverEFX...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x