Antena Căutare

FOTO! Concept urban, de la Opel

Conceptul surpriza Opel care isi va face aparitia la Salonul Auto de la Frankfurt este aproape gata de lansare, dar pana una alta, cei de la GM au vrut sa ne prezinte primele fotografii cu acesta. Stim ca este un studiu ultra-compact care poarta emblema fulgerului, dar momentan nu se stie care este numele conceptului. Formele acestuia trimit cu gandul la alte concepte care vor debuta la Frankfurt saptamana viitoare, adica Audi Urban si Urban Spyder Concept.

Conceptul cu doua locuri de la Opel ii pozitioneaza pe ocupanti unul in spatele celuilalt. Propulsia electrica si autonomia bateriei ii vor permite masinii sa parcurga aproximativ 96 de kilometri si sa atinga o viteza maxima de 120 km/h. Producatorul spune despre studiul asta ca "este capabil sa revolutioneze transportul urban, in special pentru soferii tineri, care au un buget redus".

Probabil, acum te gandesti la faptul ca acesta este doar un exercitiu de design, care arata de parca ar fi rupt din viitor, dar nu va fi produs in serie niciodata, cum este cazul lui Audi Urban Concept. Totusi, cei de la Opel au alte planuri si spun despre conceptul lor ca "are potential de productie", dar fara sa ofere alte detalii inainte de lansarea programata pentru saptamana viitoare, la Frankfurt. Pana atunci, ai timp suficient sa te uiti la fotografiile cu acest model, iar apoi sa ne spui daca iti place sau nu.

Nu rata galeria foto, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

Ford Focus si Fiesta au simtul ECOnetic... VIDEO! Cel mai frumos, zgomotos si scump ambuteiaj din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x