Antena Căutare

FOTO! Dacia Duster No Limit, in teste la Pikes Peak

Mai sunt 3 zile pana la startul celei de-a 89-a editii a cursei de viteza in costa Pikes Peak International Hill Climb, iar Dacia Duster No Limit a inceput primele sesiuni de teste, fiind surprins pe traseu in diferite ipoztaze "indecente".

Piloti si echipe din zece tari, precum Franta, Italia, Spania, Japonia, Noua Zeelanda, Suedia, Mexic, Australia, Marea Britanie si SUA, se vor lupta cu cele 156 de viraje spectaculoase, insirate pe o lungime de 19,99 kilometri, si altitudinea pe 26 iulie, pentru a obtine cea mai inalta treapta a podiumului de la Pikes Peak International Hill Climb.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Iar pentru prima data in istorie, numele Dacia va fi afisat la linia de start, alaturi de cel al cunoscutului pilot francez Jean-Philippe Dayraut.

Duster-ul No Limit doar seamana la nivelul caroseriei cu primul SUV Dacia. In rest, bolidul de 850 CP dispune de un sasiu tubular si un motor de Nissan GT-R modificat, dispus central.

Foto: Autoblog

VIDEO! Prima "pompa" de combustibil electric, in Bucuresti... VIDEO! Vezi cum opreste un politist rus soferii recalcitranti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x