Antena Căutare

FOTO! Editie speciala Porsche Boxster S Black

Porsche a prezentat editia speciala Black Edition, disponibila pentru maleficul Boxster S.



Programul Black Edition vopseste in negru jantele, evacuarea, admisiile si chiar denumirea de pe capacul portbagajului, iar la interior declanseaza bezna totala, prin nuanta prezenta la nivelul ceasurilor si a insertiilor de pe bord. Vestea buna este ca editia speciala deblocheaza anumite si anumite dotari optionale, sub forma pachetelor Comfort, Infotainment si Design, aducandu-le in dotarea de serie. Ceea ce nu este rau, daca ne gandim la retinerea cu care iti arunci de obicei ochii peste listele de optionale ale germanilor.

Ai crede ca treaba celor de la Porsche s-a terminat aici si ca un pic de negru prin partile esentiale este de ajuns pentru ca toata lumea sa-si piarda mintile. Ei bine, nu esti departe de adevar, dar ai gresit cu aproximativ 10 cai-putere. Pentru ca Boxster S Black Edition a primit un plus de zece bidivii, care duc motorul de 3,4 litri pana la nivelul de 320 CP si fac ca masina sa atinga 100 de km/h in 5,2 secunde. Editia speciala va fi disponibila din luna martie, iar numarul exemplarelor va fi limitat la 987.

Citeste si topgear.ro

VIDEO! Expozitie de masini de epoca la Paris... DRIVE TEST: Mazda 6 facelift - ultimul pas inaintea schimbarii de design...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x