Antena Căutare

FOTO! Hyundai Veloster intra in lumea raliurilor

Poate ca doar te-ai obisnuit cu faptul ca Hyundai are propria sa varianta de hot-hatch, dar pregateste-te, pentru ca surprizele nu s-au terminat aici. Se pare ca americanii de la Rhys Millen Racing, o echipa care face valuri in campionatul U.S. Rallycross, au considerat Veloster-ul ca fiind cea mai potrivita masina de competitie pentru sezonul acesta. Asadar, inginerii team-ului si-au suflecat manecile si nu si-au considerat treaba terminata, pana cand nu au scos din motorul masinii monstruoasele cifre de 800 Nm si 500 de cai-putere. Monstruoase, mai ales pentru un Hyundai, fireste.

Tehnicienii de la RMR au arunat la gunoi cam tot ce era prin habitaclul masinii, iar apoi au creat genul de ambianta pe care pilotii o considera rafinata, cu ajutroul tipicului roll-bar, precum si cu scaunele Sparco, cu centuri de siguranta in opt puncte de prindere.

La capitolul modificarilor tehnice vitale, intra un sasiu ranforsat, precum si elemente de caroserie din Kevlar, ca aripile, capota si portierele. Astfel, masina cantareste doar 1.205 kg.

Rhys Millen Racing va alinia la start trei Hyundai-uri Veloster, dintre care doua convertite la tractiunea integrala. O sa iasa mult praf, baieti!

Sursa: TOP GEAR

Piata auto da semne de rivigorare: + 24% la masini noi si +44% la second-hand... Ford a dat in judecata Ferrari! Afla motivul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x