Antena Căutare

FOTO! Jeep Grand Cherokee SRT8 vine in Europa

La Salonul Auto de la Frankfurt va fi amenajat pe 760 de metri patrati un loc special care va reproduce caracteristicile unui teren accidentat. Acolo va fi locul de joaca pentru Jeep, unde vor fi gazduite mai multe modele noi. Cel mai important dintre ele este cel mai puternic si cel mai rapid Jeep produs vreodata: noul Grand Cherokee SRT8, care isi va face debutul pe teritoriul european.

Grupul Chrysler l-a echipat pe Jeep Grand Cherokee SRT8 cu un motor V8 urias de 6.4 litri, care este in stare sa produca 465 CP si 630 Nm cuplu. Cu alte cuvinte, SUV-ul poate sa scoata sprintul de la 0 la 100 km/h in 4,8 secunde, iar acul vitezometrului se va opri la o viteza de top de 255 km/h.

Propulsorul V8 beneficiaza de sistemul Fuel Saver Technology, menit sa imbunatateasca economia de combustibil cu 13% intr-un anumit regim al turatiilor, la deplasarile pe autostrada. Autonomia se situeaza pe la 720 de kilometri.

Jeep Grand Cherokee SRT8 va fi disponibil in Europa in primul trimestru al anului 2012 intr-un singur nivel de echipare, care include o suspensie care poate fi ajustata la comanda, sistemul de navigatie prin satelit, Adaptive Cruise Control, un sistem de monitorizare al unghiului mort, padele in spatele volanului si un sistem audio de 825-Watt, Harman Kardon.

Pe langa acesta, Jeep va prezenta si modelul Wrangler, care va fi echipat cu motorul nou de 285 CP, un V6 Pentastar de 3.6 litri. Acesta va inlocui modelele Wrangler cu trei si cinci usi, care aveau propulsorul de 3.8 litri. Alaturi de benzinarul Wrangler, va fi prezent si modelul echipat cu un diesel turbo de 2.8 litri, care ofera 200 CP. Acesta este dotat cu tehnologia Start/Stop.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

FOTO! Noua generatie de Fiat Panda... In curand va fi lansat noul model Audi S6!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x