Antena Căutare

FOTO! Noul Kia Rio - Schimbare de limbaj

Cea de-a patra generatie Kia Rio este o revolutie in materie de design, combinand finetea europeana cu condimentele coreene, pentru a crea un limbaj al formei ce comunica stralucire latina, fara insa a renega personalitatea asiatica aparte. Cu un pret de pornire de 10.097 euro (TVA inclusa), noul model intra in competite in extrem de disputatul segment compact de oras, alaturi de adversari redutabili, precum VW Polo, Opel Corsa, Renault Clio sau Hyundai i20 (fratele vitreg!).

Mai lung, mai lat si mai putin jos, noul Rio este disponibil in trei versiuni de caroserie - sedan in 4 usi si hatchback in 5 si 3 usi.

Modelul in 5 usi are lungimea de 4.045 mm, sedanul de 4.365 mm, iar toate versiunile au un ampatament de 2.570 mm (mai mare cu 70 mm fata de modelul anterior) - imbunatatind semnificativ atat spatiul pentru pasageri, cat si capacitatea portbagajului.

In completarea exteriorului atent desenat, designul interiorului noului Rio a fost de asemenea transformat pentru a imprima masinii un aer mai premium. Clientii pot alege dintr-o gama de interioare in 2 tonuri si numeroase pachete de facilitati pentru a-si crea propriul spatiu in care sa se simta bine.

Din punct de vedere al confortului, dotarile sunt impresionante, iar dintre ele merita amintite: aer conditionat automat, volan imbracat in piele si incalzit, senzor de ploaie, acces fara cheie sau buton de pornire a masinii.

Kia Rio ofera o gama de patru motorizari: 1.1 si 1.4 litri diesel (75 CP si, respectiv, 90 CP) si 1.2 si 1.4 benzina, de 85 si 109 CP.

Pentru piata europeana, modelul Kia Rio este produs in uzina Kia de la Sohari - Coreea.

Arcspeed - un roadster electric nou, de la australieni... Porsche 911 - in dulcele stil clasic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x