Antena Căutare

FOTO! Noul Mercedes B-Class

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul B-Class pe care il numeste un tourer sport compact, trasaturile sportive ale automobilului fiind evidentiate de design-ul sau. Masina va fi expusa pentru prima oara la Salonul Auto de la Frankfurt, de luna viitoare,

Printre noutatile tehnice ale masinii se numara farurile adaptive (Adaptive Headlamp Assist), avertizare pentru unghiul mort si de depasire a benzii de circulatie (Blind Spot Assist / Lane Keeping Assist), Attention Assist, limitator de viteza (Speed Limit Assist), asistenta activa la parcare (Active Parking Assist), Linguatronic, DISTRONIC PLUS, asistenta la prevenirea coliziunilor (PRE-SAFE and COLLISION PREVENTION ASSIST).

Sistemul start/stop este oferit din standard, iar motoarele disponibile pornesc de la un propulsor pe benzina de 1.6 litri, ce produce 90 kW / 121 cp si un cuplu de 200 Nm. Urmatorul motor tot de 1,6 litri dezvolta 115 kW / 154 cp si 250 Nm. La capitolul diesel Mercedes ofera un propulsor de 1.8 litri cu puteri diferite, de 80 kW / 107 cp si un cuplu de 250 Nm, respectiv 100 kW / 134 cp si 300 Nm.

Vezi GALERIA FOTO pe antena3.ro!

FOTO! Seat Exeo schimba machiajul... FOTO! Ford Focus nou-nout decorat cu graffiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x