Antena Căutare

FOTO! Noul Volkswagen Passat, lansat la Paris

"Mondialul automobilului" de la Paris si-a deschis astazi portile pentru presa de specialitate, iar Volkswagen s-a numarat printre primii constructori care au profitat de ocazie prezentand Passat-ul 2011. Cea mai importanta trasatura a celei de-a saptea generatii Passat, in fapt un facelift al modelului actual, este reprezentata de partea frontala total redesenata, asemanatoare acum cu cea a sedanului de lux Phaeton.

Noul VW Passat este oferit cu zece motoare diferite, cu puteri cuprinse intre 77 kW si 220 kW. Diesel-ul entry-level, un 1.6 TDI ce dezvolta 103 CP si 205 Nm, se lauda cu un consum mixt de numai 4,2 litri / 100 km si emisii de CO2 de 109 g/km. Aici isi aduce aportul si sistemul Start/Stop, oferit standard.

Si motorizarea de baza pe benzina are cifre asemanatoare in privinta economiei de combustibil. Este vorba despre un TSI de 1.4 litri, cu tehnologie BlueMotion, ce dezvolta 120 CP (90 kW) si consuma 5,8 litri/100 km.

Passat-ul va oferi aceleasi tipuri de echipari - Trendline, Comfortline si Highline. Printre echipamentele noi se numara farurile cu Dynamic Light Assist, care ofera o vizibilitate mai buna fara a-i orbi pe soferii de pe contrasens, multumita unei camere video care ii transmite sistemului informatiile necesare ajustarii directiei blocurilor optice.

De asemenea, nou este si diferentialul cu alunecare limitata, controlat electronic, XDS, introdus la Golf GTI, care ajuta la pastrarea tractiunii in curbe.

Noul Passat va intra in showroom-urile europene de la mijlocul lunii Noiembrie.

Foto: UnitedPictures

Galerie FOTO / Mondialul Automobilului: cele mai tari premiere!... VIDEO: Salonul Auto de la Paris - Ofensiva Eco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x