Antena Căutare

FOTO / Pachet "M" pentru noul BMW Seria 5

"M"-ul este un acronim ce se traduce prin performanta, tehnologie si senzatii extreme, pentru orice pasionat de cai putere. Cum nu toata lumea insa poate sa-si cumpere sau are nevoie de un "M", pachetele "M", ce transforma orice BMW intr-un "M", cel putin din punct de vedere optic, au devenit un accesoriu deosebit de indragit printre fanii marcii bavareze.

Pachetul "M-Technik" pentru noua Serie 5 este compus atat elemente optice si aerodinamice, ce dau bine pe strada, cat si tehnice, ce contribuie decisiv la cresterea caracterului sportiv al masinii.

2010/07/03/71740-2.jpg

Astfel, din punct de vedere al performantelor, este oferit un sistem de suspensii sport, care imbunatateste comportamentului F10-ului la viteze mari sau la abordarea in forta a virajelor. Iar la "capitolul look", avem de a face cu spoilere fata/spate reprofilate in stil "M" (de la Motorsport!), praguri evazate, terminatii cromate pentru tevile de esapament, jante de 18 sau 19 inch, cu design caracteristic, si, nu in ultimul rand, cu un eleron discret, dar cu un important rol aerodinamic, montat pe capacul portbagajului.

Din habitaclu nu lipsesc volanul "tip M", mai gros, pentru o priza mai buna, ornamentele inscriptionate "M" pentru schimbatorul de viteze si pedalier si... capitonajul antracit al plafonului.

Pachetul "M-Technik" pentru noua Serie 5 va fi disponibil din toamana.

FOTO / Mercedes CL-Class cu facelift - detalii oficiale... Supercar-ul, redefinit? 2.000 CP, 0-100 km/h in 1,5 secunde si 480 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x