Antena Căutare

FOTO! Vezi care sunt cele mai proaste masini din istorie!

Chiar si cei mai cunoscuti producatori de autoturisme au scos pe piata modele cu care nu au putut sa se mandreasca. Jurnalistii de la Main Street au realizat un top al celor mai proaste masini scoase la vanzare pana acum.

Maisinile din topul urmator se incadreaza in categoria celor mai proaste.

1.Oldsmobile Cutlass Supreme Diesel. Spre sfarsitul anilor '70 era una dintre cele mai bine vandute masini din Statele Unite. Vanzarea a mers bine pana cand Oldsmobile a introdus modelul Diesel, care nu s-a bucurat de succes. Motorul acestuia avea doar 90 de cai putere, iar masina nu avea performantele la care se asteptasera producatorii.

2.Trabant. A fost o masina populara in Germania de Est, principalul motiv fiind lipsa competitiei de pe piata auto. S-a vrut a fi o masina care sa concureze cu Beetle, dar nu a reusit sa aiba un succes mondial ca si modelul celor de la Volswagen.

3.Saturn Iron. In 2003, cei de la General Motors au lansat Saturn Iron, un model criticat pentru calitatea indoielnica a finisajelor, a interiorului sau a materialelor folosite. De asemenea, era o masina foarte zgomotoasa si inconfortabila pentru pasageri.

4.Chevrolet Vega. Jurnalistii de la Main Street spun ca acest autoturism a fost atat de prost, incat i-a incurajat pe americani sa cumpere masini produse de Toyota si Honda. Din cauza crizei de combustibili din anii ‘70, Chevrolet a produs modelul Vega, care consuma mai putin, dar care nu a fost apreciat de soferi.

5.Yugo. Autoturismul produs in Serbia in anii '80 a fost vandut o perioada si in Statele Unite. Era o versiune sarbeasca a lui Fiat 127, dar nu era deloc performant pe sosea, iar caroserie de dezmembra in timp ce masina era condusa.

6.BMW Isetta. BMW a produs modelul Isetta timp de sapte ani. Autoturismul avea doar o portiera, cinci cai putere si era foarte ingust in partea din spate. Desi a fost o masina proasta, colectionarii de autoturisme platesc acum si 50.000 de dolari pentru modelul produs de BMW in anii '50.

7.Pontiac Aztek. Desi Pontiac o vindea spunand ca principala caracteristica este design-ul deosebit, tocami acesta este motivul pentru care Aztek a ajuns in lista celor mai proaste masini. Masina a reusit sa distruga reputatia lui Pontiac, producator de traditie in Statele Unite.

Foto: mainstreet.com

Sbarro prezinta Intencity... Rolls Royce Phantom s-a vandut cu 6 milioane de euro! Merita?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x