Antena Căutare

Galerie foto/ Kia Soul, pe urmele infractorilor

Politia din Sinaia este in pas cu moda. Cand a fost vorba sa-si completeze parcul auto, oamenii legii s-au lasat sedusi de statura impozanta si design-ul plin de caracter ale micutului crossover Kia Soul.

Unele vocisustin ca, prin prisma look-ului general si al dimensiunilor destul de reduse Kia Soul-ul se adreseaza mai mult reprezentantelor sexului frumos. Din anumite puncte de vedere nu cresesc! Dar si latura masculina a design-ului este destul de puternica, pentru a echilibra balanta. Prin urmare, primaria din Sinaia nu a ezitat nici o secunda cand a fost vorba sa-i doteze pe politisti cu un astfel de model.

Masina achizitionata dispune de un motor pe benzina, de 1.6 litri, care dezvolta 124 CP/6.300 rpm si un cuplu maxim de 156 Nm/4.200 rpm. Arhisuficient pentru a patrula pe strazi! Iar consumul este si el decent, media urbana fiind cotata la sub 8.0 litri / 100 km.

Pentru a imbraca hainele oficiale, Soul-ul a suferit unele mici modificari. Pe acoperis s-a montat o lampa cu girofaruri, in grila fata au fost integrate stroboscoape speciale cu LED-uri, iar din dotari nu lipseste sirena electronica specifica si difuzorul.

Pretul de baza al masinii a fost de 15.065 de euro, TVA inclus, departe de Logan-urile de 70.000!

FOTO: Mihai Stetcu

Subaru Hybrid Tourer: Primul boxer neconventional?... Bijuterie Kitsch: Rolls Royce Silver Shadow Van...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x