Gata, e oficial! Bucureștenii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru parcare! Tarifele ajung chiar și la ZECE LEI

 

Noile tarife de exploatare a parcărilor din București a fost aprobat joi după amiază, de către Consiliul General al Municipiului București (CGMB). 

Dacă în prezent parcările publice din Capitală au un tarif de 1,5 lei pe oră, în perioada următoare acestea vor ajunge chiar și la zece lei pe oră cu TVA, în zona centrală a Bucureștiului. 

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 31 de voturi „pentru”, două voturi „împotrivă” şi 16 abţineri, potrivit News.ro.

”În PMUD-ul aprobat anul trecut se prevede elaborarea unei strategii pentru zona centrală. Nu a fost implementată strategia, dar modificăm acum tarifele. Am aprobat acum două luni alt proiect cu alte tarife. Ce s-a schimbat? Pe de altă parte, noi creştem foarte mult preţurile de parcare în unele zone, dar nu facem nimic cu maşinile parcate pe trotuar”, a atras atenţia consilierul USR Bogdan Stroe.

De asemenea, consilierul general PNL Ciprian Ciucu a spus că Planul Integrat pentru Calitatea Aerului nu cuprinde norme pentru cazurile în care cetăţenii refuză plata parcării.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe