Antena Căutare

Geneva 2011: Skoda vine cu un design nou identic cu cel vechi

Grupul Volkswagen functioneaza exact ca o tara. Bentley ar fi nobilii, Lamborghini - divele si artistii, Porsche - olimpicii sportivi, Audi - oamenii de afaceri si industriasii, Volkswagen - politicienii si patura mijlocie, iar Seat si Skoda... restu'. Teoretic, Seat ar fi fost marca mai sportiva, in timp ce Skoda s-ar fi dedicat unui public ce cauta mai mult confortul si practicitatea, in loc de design si suspensie rigida.

Dar cumva, dintre cele doua, Skoda era cea care dintotdeauna a aratat mai docil. Mai batranesc. Mai plictisitor... Ai prins tu ideea. Iar acum, cu noul Design Concept, viitoarele modele Skoda vor arata... la fel ca pana acum.

Doar ca un pic mai reci... si cu un fund enorm si bombat.

Hatchback-urile intotdeauna vor suferi de pe urma volumului mare care atarna peste rotile din spate, iar la Skoda Design Concept este cu atat mai evident cu cat te-ai fi asteptat totusi la un posterior mai zvelt si mai "taios" care sa fie in concordanta cu partea frontala.

Ce sa mai... botul masinii arata mai ceva ca un bisturiu de titaniu proaspat sterilizat. E curat, ascutit, simplu si eficient - un soi de Octavia luata din Tron. O linie mai joasa a plafonului si doua usi mai putin si probabil ca Scirocco ar fi aratat ca un gramofon in comparatie.

Tot articolul, in TOP GEAR

Geneva 2011: Alfa Romeo 4C Concept - motor central si propulsie... Geneva 2011: Un (fel de) CX-7, mai mic si mai ispititor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x