Antena Căutare

Hibrid: Lexus CT 200h

Nu e usor sa fii masina hibrida. La inceput exista doar Toyota Prius, iar aspectul ei exterior nu te incuraja deloc sa faci pe Captain Planet. Nimeni nu ar fi vrut sa fie vazut la volanul unui frigider cumparat la pretul unei berline compacte foarte bine dotate.



O alta categorie de hibride este cea inaugurata de Honda CR-Z. Cu look-ul ei funky si manevrabilitatea ecelenta de care da dovada, incearca sa arate ca hibrid nu inseamna neaparat lenes. Sa ne dam cu totii la o parte in calea lui CT 200h, care nu se mai multumeste sa fie doar compacta japonezilor de la Lexus, ci primeste acum si o varianta F.

2010/10/18//127426-auto2.jpg

Pentru cei care au deschis mai tarziu prima revista auto din viata lor, F reprezinta raspunsul rastit al niponilor la Mercedes AMG i Mercedes M. Cel mai nou membru al familiei de performanta japoneze tocmai a fost lanat la Salonul International Auto din Australia.

Asadar, si ecologic si agil. Lexus CT 200h isi propune sa-i dea un croseu de stanga lui CR-Z, dar sa nu ne grabim cu laudele. In ciuda faptului ca este al doilea in gama F, CT 200h nu va provoca spaima cu cifre impresionante, venite de la caii-putere si nici cu un cuplu montruos.

Compacta va miza pe cartea agilitatii, obtinuta cu ajutorul unei suspenii ajustate corespunzator, precum si a unei coloane de directie cu un raspuns mai incisiv la comenzile soferului. Nu te-a convins? Arunca-ti ochii peste culoarea speciala Flame Blue, jantele speciale si kit-ul de caroserie si vei vedea reflexiile lui IS-F.

Citeste topgear.ro

BMW revine in DTM din 2012 cu M3!... Nissan GT-R 2012, anuntat oficial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x