Căutare Live

Iahtul decapotabil

Dupa ce a dus gama Bentley intr-o zona extrema, neatinsa pana acum, Continental Supersports isi dezvaluie varianta cabrio, care ameninta cu disparitia industria producatoare de ceara de par.

Dupa cum stim, britanicii isi iau portia de sportivitate auto in fiecare an, in cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, prilej cu care unii producatori tachineaza imaginatia celor mici si conturile adultilor, cu cele mai noi aparitii.

Anul acesta, Bentley a ales prestigioasa manifestare, pentru a-l prezenta oficial pe Continental Supersports Convertible, care a defilat in fata tuturor. Ca si varianta coupe, Supersports Convertible poate rula si pe bioetanol, dar asta nu intereseaza pe nimeni.

Ceea ce conteaza cu adevarat este demarajul de 3,9 secunde pana la 100 de km/h, dar si viteza maxima de 325 km/h, stoarse din uzina mecanica W12 de 630 CP. Cea mai rapida decapotabila de patru locuri din lume? Asa s-ar parea.

sursa: Top Gear

McLaren MP4-12C, prezentat public la Goodwood Festival of Speed... Smart se pregateste de plaja...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri