Antena Căutare

Indienii ne dau clasă! Au luat un Logan, i-au schimbat motorul și acum e o mașină pe care ai vrea-o în România

Dacia a promis o mașină electrică în 2018. Încă nu-i oficială, dar până atunci poți să vezi un model deja disponibil și ajuns pe străzi.

Dacia a promis o mașină electrică în 2018. Încă nu-i oficială, dar până atunci poți să vezi un model deja disponibil și ajuns pe străzi.

Dacă ai vedea această mașină pe străzi, ți-ar aduce instant aminte de prima versiune de Dacia Logan. Doar că designul e la fel. Motorul e de generație nouă, e electric. Mașina poate fi încărcată în două ore pentru circa 140 de kilometri de autonomie și are un preț de sub 13.000 de euro. Deci, de ce arată ca o Dacia Logan, e electrică, dar nu e prin România sau Europa?

Ei bine, mașina aceasta se numește, oficial, Mahindra e-Verito și a fost lansată în India. Arată ca o Dacia Logan, prima versiune, pentru că producătorul are licență de la Renault. În fapt, Mahindra a fost partenerul francezilor pentru lansarea Dacia Logan în India. Doar că vânzările au fost proaste, așa că Renault a ieșit.

Mahindra a continuat însă în lumea auto, iar licența de Logan a folosit-o pentru modelul Verito Sedan (fix Dacia care a fost lansată în România în 2004) și e-Verito, versiunea electrică.

Află cine a facut dintr-un Logan obisnuit un automobil electric

Ce pățești în caz de accident într-o mașină veche! Videoul care te lasă fără cuvinte!... Cresc tarifele pentru parcarea în centrul Capitalei! Românii vor plăti o taxă de zece ori mai mare. La ce sumă se va aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x