Antena Căutare

Intersectiile din Capitala au ajuns targuri gratuite pentru masini

Intersectiile din Capitala au ajuns targuri gratuite pentru masini. Multi dintre proprietarii autoturismelor prefera trotuarele drept loc de vanzare. Afacerea ideala daca ne gandim ca nu se plateste nicio taxa pentru spatiul ocupat si orice trecator poate deveni cumparator. Singurii nemultumiti sunt pietonii care abia mai au pe unde trece.

Taxele percepute de administratorii targurilor auto pornesc de la 50 de lei si ajung la 540 de lei, in functie de numarul de zile si locul inchiriat. “Consider ca ar trebui luate masuri extrem de dure impotriva acestor targuri neautorizate. Nu platesc niciun fel de taxe si concureaza firme care platesc taxe si impozite la stat”, a declarat Nicole Nagalie, managerul unui targ auto.

Lujerului sau Doamna Ghica sunt alte doua intersectii din Capitala unde masinile au fost parcate cu scopul de a fi vandute. Pietonii trebuie sa isi faca loc printre autoturisme pentru a putea merge pe trotuar.

Proprietarii masinilor lasate in intersectii pentru a fi vandute nu risca nicio sanctiune pentru ca nicio lege nu le interzice acest lucru.

Cat va costa Noul Logan... Noul Logan, gata pentru showroom-urile din tara. A trecut testul specialistilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x