Antena Căutare

Investește inteligent! Șoferii îți prezintă beneficiile unui camion rulat!

Scopul fiecărei afaceri este generarea profitului. Când vorbim despre lumea afacerilor din domeniul transporturilor, fiecare antreprenor asigură angajaților condiții optime de lucru.

Scopul fiecărei afaceri este generarea profitului. Când vorbim despre lumea afacerilor din domeniul transporturilor, fiecare antreprenor asigură angajaților condiții optime de lucru. În momentul în care se hotărăște să facă o nouă investiție într-un camion sunt multe aspecte de care trebuie să țină cont. Antreprenorul investește, însă șoferii sunt cei care își petrec zile întregi într-un cap tractor, așadar cele mai bune sfaturi vin chiar de la ei.

Performanța, confortul, comportamentul la drum, starea tehnică și prețul sunt cele mai importante aspecte pe care orice investitor trebuie să le aibă în vedere. Numele brandului trebuie să inspire încredere și să ofere soluții pentru fiecare problemă care ar putea apărea.

Preferințele tale sunt pe primul loc!

Atunci când te hotărăști să investești într-un camion second hand este clar că vrei să rămâi cu niște bani în plus. Vehiculele rulate sunt mai ieftine decât vehiculele noi, iar acest lucru atrage atât șoferii profesioniști cu experiență, cât și antreprenorii.

Marea majoritate a șoferilor profesioniști preferă camioane de la comapania suedeză Scania. Aceștia susțin că Scania oferă garanția siguranței și a confortului. În anul 2010 Scania a atins recordul pentru fabricarea celui mai puternic camion de pe piață, acest lucru propulsând Scania în topul preferințelor atât pentru șoferi cât și pentru antreprenori. Versiunea turbodiesel V8 cu 730 de CP a detronat camioanele altor branduri cunoscute cum ar fi Volvo sau camioane MAN.

Preferințele clienților sunt raționale. Ei au nevoie de performanță și posibilitatea de a-și face treaba într-un mod cât mai eficient, exploatând la maximum potențialul unui camion. Modelele V8 Scania s-au făcut remarcate pe piața camioanelor rulate tocmai pentru că îndeplinesc aceste preferințe.

Totodată, modelele din seria R au detronat Volvo datorită capacității de a dezvolta 3500 de Nm, motorul montat sub capota celui mai puternic camion ridicându-se la cerințele EURO 6.

Raportul calitate-preț este cel care hotărăște de la cine cumperi!

Când vine vorba de investiții, trebuie să știți că Scania oferă prețuri avantajoase și servicii de calitate. În plus, există mai multe variante de finanțare, Scania oferă leasing operțional, un serviciu unic în România, care constă într-o colaborare între Scania Credit și Scania România. Scopul leasing-ului operațional este asigurarea unor alternative și oferirea de soluții financiare și de asigurare pentru cumpărătorii de camioane Scania. Investitorii susțin că această soluție oferită de Scania este potrivită pentru fiecare om care vrea să intre pe piața camioanelor. Pe lângă asta, Scania oferă și verificarea tehnică amănunțită pentru fiecare camion rulat.

Cel mai mare centru de camioane rulate din sud-estul Europei se află pe teritoriul românesc și te așteaptă să faci cea mai bună investiție pentru business-ul tău în domeniul transporturilor.

Importanța rețelei de service

Antreprenorii sunt interesanți să achiziționeze cele mai fiabile și convenabile camioane în raportul calitate-preț. Cei mai mulți transportori susțin că atunci când cumpără un camion sau cap tractor se interesează și de rețeaua de service, prețuri, promptitudinea serviciilor și distanțele până la centrele de revizii. Pentru transportori, un cap tractor care staționează într-un service nu produce decât pierderi și din acest motiv este foarte important ca service-urile să se afle în apropiere, să aibă program cât mai lung, piese pe stoc și prețuri accesibile.

În topul preferințelor șoferilor se află și camioane MAN. Aceștia spun că această marcă este foarte bună, cabina mare atrege după sine și comfortul, iar motorul este puternic. Antreprenorii susțin că pentru camioane MAN reprezentativă este calitatea germană. Cât despre rețeaua de service, tot antreprenorii susțin că service-urile din Germania sunt eficiente și rapide.

Indiferent de pasiunea față de o anumită marcă de camioane, transportorii susțin că toate camioanele au caracteristici bune, fiabilitate și costuri asemănătoare. Parte de service este cea care diferențiază modelele favorite de modele achiziționate. Pe Camione.scania.ro veți găsi camioane care au eliminat riscul aferent unui camion rulat. Tehnicienii Scania efectuează pentru fiecare camion rulat pus în vînzare o inspecție riguroasă.

Pe Camioane.scania.ro găsiți atât camioane MAN cât și de la alte branduri verificate înainte de a fi puse în vânzare. Dincolo de toate acestea, service-ul este esențial pentru o astfel de investiție. Scania îți oferă service-uri profesioniste și poți opta pentru un camioan Scania Approved, varianta verificată de către inginerii special pregătiți Scania.

Poți accesa Camioane.Scania.ro pentru a vedea oferta de camioane rulate și pentru a face cele mai bune achiziții. Poți vedea aici modele de camioane rulate pliate pe toate criteriile menționate mai sus și alege ceea ce se potrivește nevoilor tale de dezvoltare.

Veste șoc pentru șoferi! Se scumpesc polițele RCA pentru mai multe categorii de mașini și șoferi! Câți bani vom scoate d... „Ai parcat ca un bou! Vezi că ți s-a dezlipit și sigla din carton de la Merțan!” Ce n-ar face un băiețaș șmecher ca să a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x