Îți cauți o nouă baterie auto? Vezi tot ce trebuie să știi când alegi o baterie auto!

Dacă vrei să îți cumperi o baterie auto principalul pas este să consulți manualul mașinii pentru a respecta indicațiile precizate acolo.

Dacă vrei să îți cumperi o baterie auto principalul pas este să consulți manualul mașinii pentru a respecta indicațiile precizate acolo.

Specialiștii recomandă să îți cumperi o baterie auto din centrele mari de vânzare a pieselor auto, sau din magazinele online specializate în comercializarea de acumulatori auto. FIe că vei apela la un magazin obișnuit sau unul online, poți fi consiliat de vânzători în așa fel încat să achiziționezi bateria auto potrivită mașinii tale.

Vezi cele mai noi oferte cu baterii auto scoase la vânzare pe Lajumate.ro, ai peste 700 de anunțuri din care poți alege.

Este bine de știut faptul că suprafața bateriilor trebuie să se păstreze curată și uscată. Trebuie curățată numai cu cârpe umede sau antistatice. Polii si clemele de racord trebuie protejate împotriva coroziunii prin tratarea lor cu unsoare fără acid. Dacă puterea de pornire nu este suficientă, bateria trebuie reîncărcată.

Bateriile conţin electrolit = acid sulfuric! Acesta este coroziv și poate cauza răni grave! Daca acidul v-a atins ochii, spală zona cu multă apă și consultă de urgență un medic.

Dacă ai nevoie de piese auto pentru mașina ta, pe Lajumate.ro ai peste 280.000 de anunțuri din care poți alege.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri