Antena Căutare

Škoda Octavia Tour II vine in Romania fara diesel

Škoda Romania a lansat noua versiune a modelului Octavia Tour, unul dintre cele mai populare modele din istoria recenta a marcii. Bazat pe versiunea non-facelift a Octaviei II, Tour II este disponibil in doua versiuni de caroserie, sedan si break, si, deocamdata, doar cu motorizari pe benzina. Pretul de baza porneste de la 9.271 de euro, fara TVA.

Comparat cu prima generatie a modelului, noul Tour prezinta un design reimprospatat, bazat pe Octavia II, un interior complet nou si o gama imbunatatita de echipamente optionale si motorizari.

Mai mult, noua masina respecta strictul standard de emisii EURO 5. Din pacate insa, pentru Uniunea Europeana gama de motorizari contine doar doua unitati pe benzina: 1,4 litri si 59 kW si 1,6 litri si 75 kW.

TDI-ul common-rail de 2.0 litri si 81 kW se vinde , deocamdata, doar in afara UE.

Cea de-a doua generatie Octavia Tour ofera un pachet de dotari standard bogat, ce include airbag-uri pentru sofer si pasager, ABS, servodirectie, inchidere centralizata, oglinzi retrovizoare laterale reglabile electric, volan cu patru spite si scaun sofer reglabil pe inaltime.

VIDEO! Vezi bijuteriile de la Salonul Auto din Qatar!... Premiera: Un roman, la carma Centrului de Studii de Piata si Produs al Renault in zona Euromed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x