Antena Căutare

Lamborghini revine in segmentul SUV

Zvonurile potrivit carora Lamborghini ar vrea sa revina in lumea SUV-urilor, gandindu-se la un succesor pentru modelul LM002, circula de cativa ani, dar se pregatesc sa devina stire. Constructorul italian va prezenta un concept de SUV in cadrul Salonului Auto de la Beijing, din aprilie 2012.

In 1986, Lamborghini a scos pe piata LM002, un off-roader extrem, cu motor V12 de la Countach, ce aducea cu Hummer-ul H1. Pana in 1993, LM002 nu a fost produs insa decat in putin peste 300 de exemplare, majoritatea fiind cumparate de "seicii nisipului" din zona Golfului Persic.

Cum in ultimii ani piata SUV-urilor a explodat, Porsche salvandu-se chiar de la probleme financiare grave cu ajutorul modelului Cayenne, Lamborghini vrea sa revina.

Despre urmasul lui LM002 nu se stiu prea multe, dar se spune ca are la baza platforma tehnica a Porsche-ului Cayenne, iar design-ul pare a fi o interpretare "off-road" a supercar-ului Aventador.

Motorizarile nu au fost confirmate, dar jurnalistii de la Quattroruote afirma ca modelul de baza va fi animat de un V10 de 567 CP si ca se afla in proiect si o versiune hibrida de 690 CP.

Foto: wcf.com

Italianul "zburator": 201 km/h, pe A1 Bucuresti-Pitesti... Fosta masina a lui Barrack Obama costa exorbitant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x