Căutare Live

Land Rover Discovery Luxury, in editie limitata

In Statele Unite ale Americii, Land Rover aniverseaza 25 de ani de existenta. Cu acest prilej, la New York a fost amenajat un spatiu special pentru catarari si escaladari cu diferite modele din gama. Pe de alta parte, tot la New York se desfasoara in aceasta perioada Salonul Auto International, iar in cadrul acestuia a fost expusa cea mai eleganta versiune a modelului Discovery 4.

Land Rover Discovery 4 HSE Luxury Limited Edition se distinge de un model standard prin mai multe elemente de ordin vizual, la exterior, dar mai ales la interior. Sa vorbim pe despre fiecare si sa mentionam faptul ca pentru caroserie sunt oferite trei culori speciale, denumite Santorini Black, Orkney Grey si - in premiera pentru Discovery 4 - nuanta Havana.

Pe langa noile jante din aliaj care au dimensiuni de 20 de inci, Discovery 4 Luxury se distinge prin elementele finisate in crom satinat, cum ar fi capacele oglinzilor retrovizoare sau inscriptia numelui de pe capota.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

VIDEO! Amenda pentru lipsa rovinietei se va emite doar o data pe luna!... FOTO! Vezi cum arata noul SRT Viper!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri