Antena Căutare

Lavazza GTX-R: un supercar urat si decafeinizat!

Se ia tot ce e mai bun de la Ferrari Enzo si Pagani Zonda si se amesteca, pana ce rezultatul devine greu de descris si imposibil de acceptat: Lavazza GTX-R, de la Simbol Design.



Desi arata precum o masinuta teleghidata in versiune gigantica, masina ascunde un secret care starneste zambete si valuri de uimire. Sub capota Lavazzei GTX-R isi face treaba un V12 de origine BMW, rapit cu cruzime si silit sa produca 690 CP, care duc spre o acceleratie de la 0 la 100 de km/h de doar 4,6 secunde.

2010/10/26//132326-supercar2.jpg

In cazul in care tot nu ai luat-o in serios, Simbol Design a dotat masina chiar si cu o caroserie din carbon, combinat cu Kevlar. Foarte util, daca ne gandim la obiectele cu care trecatorii ar putea sa arunce intr-o asemenea masina. Seriozitatea dispare, insa, atunci cand italienii vorbesc despre transmisia ce acompaniaza propulsorul.

Aceasta este electro-pneumatica si, pe langa celelalte supercaruri cunoscute doar de creatorii lor, largeste cercul select si obscur al oponentilor Lavazzei GTX-R si cu cateva marci de camioane. Daca inca il astepti pe Mos Craciun, desi ti se tot spune de 20 de ani incoace ca nu exista, ignora-i pe rautaciosi si apuca-te de fapte bune. Apoi, pregateste un pahar de lapte si cacao si asteapta-l pe batranel. Si nu uita: masinutele teleghidate nu vin in standard si cu baterii, iar italienii de la Simbol Design nu par chiar cei mai generosi oameni de pe pamant.

Citeste topgear.ro!

Volkswagen prezinta Eos Exclusive 2011... Panamera Grand GT: simfonie stridenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x